Kuinka asentaa viemäri kaksoiskeittiön tiskialtaan

Ennen kuin aloitat, katkaise päävesijohto. Mitä vähemmän vettä järjestelmässä on, sitä helpompi asennus on. Asennuksen helpottamiseksi aseta kauhat tai kattilat viemärialueen alle. Vaihtoehtoisesti aseta kerros keittiöpyyhkeitä.

Ennen kuin voit asentaa uuden viemärin kaksinkertaiseen keittiön pesuallas, sinun on valmisteltava viemärialue. Ennen kuin aloitat, katkaise päävesijohto. Mitä vähemmän vettä järjestelmässä on, sitä helpompi asennus on. Asennuksen helpottamiseksi aseta kauhat tai kattilat viemärialueen alle. Vaihtoehtoisesti aseta kerros keittiöpyyhkeitä. Poista sitten vanha viemäri, joka on jätetty paikalleen. Asenna sitten uusi viemäri vanhalla.

keittiön sisustus

Yhdistä kaksi viemäriä

Seuraava vaihe on yhdistää kaksi viemäriä. Vedä tätä varten vaakasuorat putket molemmista pesualtaista P-luukkuun. Yhdistä kaksi pesuallasta viemällä lyhyt putki P-luukkuun ja ojenna vaakasuuntainen poistovarsi seinäkaivoon. Yhdistä kaksi pesuallasta asentamalla kaksinkertainen 90 asteen viemäri. Voit myös liittää kaksi pesuallasta seinäkaivoon P-trapilla.

Yhdistä kaksi pesuallasta

Kun olet asentanut uuden viemärin, sinun on yhdistettävä kaksi pesuallasta. Tätä varten sinun on avattava seinä ja pujotettava putki sen läpi. Tämän jälkeen voit kiristää pultit, jotka kiinnittävät putket pesualtaaseen. Voit myös kiinnittää uuden viemärin seinään P-trapin avulla. Kun se on kiinnitetty seinään, voit aloittaa uuden viemärin asentamisen. Kun haluat asentaa uuden viemärin kaksinkertaiseen keittiöön, sinun on porattava reikä. Voit käyttää poraa tai PVC-leikkuria reiän luomiseen.

Keittiön sisustus

Osta erikoissarja

Kaksinkertaisen pesualtaan viemärin asentamiseksi sinun on ostettava erityinen sarja ja porattava seinään reikä, johon putket kiinnitetään altaaseen. Varmista, että ostat pesualtaan suunnittelua vastaavan sarjan. Joissakin tapauksissa sinun on käytettävä erityistä viemäröintijärjestelmää kaksoisaltaassasi. Lisäksi saatat haluta asentaa toisen viemärin jätteenkäsittelyyksiköksi. Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on yhdistää kaksi pesuallasta. Ensimmäisen viemärin tulee olla keskellä, kun taas toisen tulee olla vastakkaisessa päässä. Sinun on vietävä vaakasuora putki kahden pesualtaan väliin yhdistääksesi ne kaksi. Sitten sinun on kiinnitettävä toinen viemäri seinään. Voit myös kiinnittää seinälle erillisen t-paidan. Sinun pitäisi pystyä yhdistämään kaksi viemäriä, kun ne on kytketty.

Keittiö

Tarvitset kaksinkertaisen leveän hanan

Kaksinkertaisen pesualtaan asentamiseen tarvitset kaksinkertaisen leveän hanan. Yksi viemäri ei mahdu tilaan. Voit yhdistää molemmat lavuaarit vaakasuorilla putkilla käyttämällä P-luukkua. Jos sinulla on seinäkaivo, yhdistä kaksi pesuallasta toisella hanalla. Yhdistä sitten viemärit pystysuoran P-luukun avulla. Pidempi on vaikeampi poistaa.


JavaidAkhtar

1 مدونة المشاركات

التعليقات